En dat terwijl Florian Moosburger helemaal niet op Friso lijkt

Het is raar om de vergelijking te maken. Prins Friso, RIP.

media_xll_1334584

 

 • FlorianMoosburger heeft zwart haar en Friso donkerblond.
 • Florian Moosburger heeft geen bril en Friso wel.
 • Florian Moosburger heeft een zongebruinde huid (en mogelijk donkere foundation) en Friso niet (een lichte foundation).

Ga er maar gewoon vanuit dat de Koninklijke familie bij ieder bezoek dat ze doen in de make-up zitten, net als de mannen op TV. Alles is imago. Het moet je liggen.

 

En in de wereld van de sterrenhotels is het niet anders. Het imago is alles. In Oostenrijk wil men verder goed en gezond leven, sporten en ontspannen. Het is er relatief gezond leven. Daar kan je wel oud worden. Maar vergeet niet, dit is ook de regio waar de Tweede Wereldoorlog begon. Dus er zit veel rot onder het oppervlak.

 

 

We weten nooit hoe het zit, want alles in de media is gelogen. Het is ook zonde van onze tijd, om ons te verdiepen in dit soort lieden.

Advertenties

Auteur: MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.

5 gedachten over “En dat terwijl Florian Moosburger helemaal niet op Friso lijkt”

 1. Telegraaf: ’Beatrix troostte Florian’

  21 FEB 2012 Rob Savelberg
  LECH – De koninklijke familie weet dat Florian niet schuldig is”, zegt de moeder van Florian Moosbrugger, de man die met prins Friso het lawinedrama van Lech meemaakte. „Ondanks de grote belasting heeft de Koningin Florian als haar eigen zoon behandeld. Ze nam hem in haar armen en troostte hem.”

  Kristl Moosbrugger stelt verder dat de majesteit, haar kinderen en schoonfamilie ‘zeer menselijk gereageerd hebben’. „Zo zeer dat we alleen dankbaar kunnen zijn”, aldus de moeder van Florian gisteren in een interview met de Oostenrijkse staatsomroep ORF.

  De Oranjes zouden ook het ’volle begrip voor hun kant’ hebben, reageerde de voormalige gastvrouw van vijfsterren Hotel Post in Lech, de plek waar de Nederlandse koninklijke familie al vele decennia graag vertoeft.

  Ze geeft te kennen dat Florian en Friso beiden ‘verantwoordelijke skiërs’ waren, die zich echter wel bij groot lawinegevaar buiten de piste begaven. Eerder was geprobeerd om met ontploffingen lawinegevaar tegen te gaan. Moosbrugger: „Ze zagen de krater van de explosie. Er is geen lawine geweest. En er waren andere skisporen naar de volgende afdaling.” Ook daar zouden al veel anderen zijn geweest.

  Lees verder in De Telegraaf van vandaag.

  Like

 2. Telegraaf: Skivriend redde Friso met blote handen
  20 FEB 2012

  LECH – Hotelier Florian Moosbrugger, de skivriend met wie Johan Friso vrijdag zijn noodlottige tocht maakte in Lech, heeft de prins na het ongeluk eigenhandig onder de sneeuw vandaan gehaald.

  Dat heeft hij verklaard tegen de Austrian Times. In tegenstelling to de prins, droeg Florian een zogeheten ABS bij zich, een soort airbag. Daardoor raakte hij niet bedolven onder de sneeuw. Direct na het ongeluk heeft hij de hulpdiensten gewaarschuwd en is hij zelf gaan zoeken en graven naar Friso. Na ongeveer 20 minuten lukte het Florian, die lid is van de bergreddingsdienst in Lech, om de prins met zijn blote handen onder het sneeuwdek vandaan te halen.

  De twee waren die dag om 12 uur vertrokken voor de tocht. Rond 12.15 uur werden ze overvallen door een sneeuwplakkaat van ongeveer 30 meter breed en 50 meter lang dat loskwam en een lawine veroorzaakte. Friso werd bedolven onder een sneeuwlaag van zo’n 40 centimeter.

  Uit respect voor de privacy van de prins, met wie hij al sinds zijn jeugd bevriend is, wilde Florian Moosbrugger verder geen mededelingen doen over het ongeluk. De hotelier verloor zijn vader overigens door een noodlottig ongeval tijdens een bergtocht in de Himalaya.

  Moeder Kristl Moosbrugger, eigenaresse van hotel Gasthof Post in Lech, waar de Oranjes al jaren komen, zegt tegen de Oostenrijkse site Voralberg Online dat haar familie nog steeds diep geschokt is door de gebeurtenissen. “Het gaat niet goed met ons. We kunnen alleen maar hopen en bidden dat Friso weer beter wordt.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s