Florian Moosbrugger en vrouw Sandra. Vrouw Sandra lijkt zelfs op Mabel.

De lawine in Lech, met daarbij prins Friso en Florian Moosburger. Ineens was Florian Moosburger als uitbater van Hotel Post in Lech volop in het nieuws. Sinds 1999 was hij zogezegd met zijn vrouw Sandra de uitbater van het hotel, waarmee hij zijn ouders en daarvoor grootouders opvolgde in het bedrijf (sinds 1937).

De familie Van Oranje komt er ook al op vakantie sinds Bernard en Juliana (sinds eind jaren 1950’s). En Beatrix en Claus, met later hun kinderen, zetten dit voort. De families zijn wat dat betreft een beetje met elkaar vergroeid. Het zegt iets.

 

Sandra Moosburger, de vrouw van Florian Moosburger, lijkt zelfs een beetje op Mabel Wisse Smit. Florian en Sandra hebben samen twee dochters.

 

 

Overigens hebben wij ons altijd afgevraagd, waarom Mabel Wisse Smit cosmetisch niet iets aan haar tanden zou doen. Al die celebrities zijn ontzettend gefocust op uiterlijk en “hoe kom ik over in de media”. Met caps voor haar tanden zou ze er wel anders uitzien.

Advertenties

Auteur: MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.

5 gedachten over “Florian Moosbrugger en vrouw Sandra. Vrouw Sandra lijkt zelfs op Mabel.”

 1. Raar. Het zijn echt hele andere types. Totaal andere vrouw.
  Maar ze heeft hetzelfde postuur, vorm gezicht, vorm oor, vorm neus, lach, mond, kind, ogen, wenkbrauwen…. Lang haar. Ander type maar toch zelfde vrouw? Wat is dit raar. Ik ben in de war. Hoe heet Sandra Moosburger van haar meisjesnaam?

  Like

 2. Ze fotograferen Mabel bijna consequent met de camera iets lager, zodat we als toeschouwer naar haar omhoog kijken. Haar blonde haar wappert. De tanden opvallend niet perfect (wat bij vrouwen in haar soort functies wel geregeld zou zijn normaliter).

  Sandra uit Oostenrijk. Kapsel strak. Altijd de camera iets vanaf boven haar. Ze kijkt bescheiden naar beneden maar dan toch keihard lachen. Make-up heeft een natuurlijke uitstraling, alsof ze in klederdracht zojuist een Alpenweide is afgerend door de sneeuw. Blozend.

  In de nek zit een moedervlek bij beide op dezelfde plek. De andere moedervlekken van Mabel zijn of nep of weggewerkt bij Sandra. Ik zeg mogelijk match.

  Like

 3. Denk nou even logisch na jij heinkneuter uit Heino Wause Mause Raus Ausweis!
  Als die Naussa kleurlingen ieder jaar sinds 1958 meerdere keren per jaar naar een familiehotel in Oostenrijk gaan, dan hebben ze die toko toch al lang een keertje gekocht van die familie, onder de tafel natuurlijk. Vanaf dan kunnen ze komen en gaan wanneer ze willen. De Moosbruggers runnen ze zaak wel.

  En om de jongens van Bea wat vrijheid te geven, bieden ze die jongens dan een lokale identiteit aan, want dat is wel makkelijk komen en gaan.

  Laat me raden. Florian Moosbrugger is zoon van de eigenaar, maar heeft op kostschool gezeten, waardoor de mensen in het dorp hem kennen van de vakanties, als hij niet naar kostschool hoefde? Zo’n soort verhaal?

  Tuurlijk die tent is al lang in het bezit van Beatrix, net zoals mogelijk wat huizen in jouw straat. Waarom niet? Je zet er wat zetbazen tussen en dan kan je gezellig vermaken met Maud Waus Raus Ausweitz !!!

  hahaha. Weet je al in welk huisje ik zit daar in die kanalen gordelroos?

  Like

 4. Tuurlijk en Stephen Hawkings is gespeeld door Mick Jagger. Not.
  Dit is echt onzin. Ja ze lijken maar het is niet dezelfde persoon. Ik denk eerder dat Clause wat gerotzooid heeft met Kristl of iets dergelijks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s